Meer informatie over

Specials

Vacuümprocessen kunnen soms complex zijn met specifieke eisen op het gebied van gasflow, hoogvacuüm, reinheid, ontgassing en lekdichtheid. Daarnaast spelen factoren zoals pompeigenschappen, ontwerp van leidingen, materiaalkeuze en pompkarakteristiek een rol. Binnen deze diversiteit aan eisen, kunnen we u helpen om de juiste keuzes te maken en de meest optimale oplossing te bieden. Dit kan zowel op basis van advies en ontwerp als pompsysteem en installatie.

  • Ultra hoogvacuüm toepassingen

  • Depositie en coating processen

  • Materiaalbehandeling

  • Batch processen in laboratorium en chemische industrie

Een oplossing voor ieder probleem

Voor vrijwel iedere vacuümtoepassing, van industriële processen tot (Ultra) hoogvacuümopstellingen kunnen we een onderbouwd advies op maat geven. U kunt van begin tot eind bij ons terecht. Het begint bij een offerte voor een pompsysteem, en het advies voor de besturing, daarna zorgen wij voor de installatie en het onderhoud.

Specialisaties in de vacuümtechniek zijn onze kracht. Wij leveren maatwerk vacuümsystemen. Specials die voldoen aan uw specifieke eisen en behoeften. Onze ervaren experts helpen u graag en zij ontwerpen pompsystemen voor een breed scala aan toepassingen.

Eén van onze recente projecten

Het project bestond uit:

  • ontwerp vacuümkamer
  • pomptijd berekening
  • mechanisch en elektrisch ontwerp
  • assemblage en eindtest

Wij ontworpen een vacuüm testkamer van 450x450mm met pompsysteem voorzien van drukmeting en datalogging. Met dit testsysteem wordt onderzoek gedaan naar nieuwe materialen voor zonnecellen.

Het XDS35/EH250 pompsysteem zorgt voor een zeer korte pomptijd, de vacuümkamer is licht geconstrueerd en kan makkelijk geopend worden door de gasveren en de kijkglazen geven de mogelijkheid voor optische analyse.

specials

Nog meer door ons uitgevoerde projecten

In de loop van de tijd hebben we diverse projecten uitgevoerd. Binnenkort vindt u, naast onderstaande foto’s, meer informatie hierover.

Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials