Acclon Technologies

Markten

We hebben enorme passie voor ons vak en we zijn ervan overtuigd dat we (bijna) alles weten over vacuümoplossingen. We geven graag advies, zoeken en testen het liefst mee om te beoordelen wat er werkt en wat niet. Ieder vraagstuk heeft immers haar eigen oplossing.

Onze specialisten hebben ervaring in diverse markten.

  • 25+ jaar ervaring

  • Onafhankelijk

  • Meer dan 15 specialisten

  • Uitstekende klantenondersteuning

  • Flexibel

Als professional voor vacuumpompen en gloveboxen bedienen wij

De volgende markten

Research and Development

Research & Development

Vacuüm vormt in veel gevallen het hart van research & development. Of het nu gaat om het creëren van vacuümcondities voor het uitvoeren van gevoelige experimenten of het faciliteren van complexe productontwikkeling, vacuümpompen bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing.

Lees verder
Markt - chemie & voeding - Acclon Technologies

Chemie & Voeding

U kunt op ons, als professional voor vacuumpompen rekenen. Onze vacuümsystemen (van onder andere Edwards Vacuum) kunnen een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de productkwaliteit en winstgevendheid met nieuwe niveaus van betrouwbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.

Lees verder
Markt - machinebouw - Acclon Technologies

Machinebouw

Bij Acclon Technologies begrijpen we de steeds veranderende uitdagingen op het gebied van analytische instrumentatie. Door deze kennis en onze uitgebreide ervaring in het werken met toonaangevende OEM’s hebben wij hoogwaardige vacuümpompen en controllers in ons assortiment voor schone en betrouwbare vacuümomgevingen.

Lees verder
Markt - industrie - Acclon Technologies

Industrie

Onze producten zijn ontworpen om u te helpen procesbesparingen op lange termijn te realiseren en een duurzame bedrijfsvoering te ontwikkelen. De innovatieve technologieën die we hebben ontwikkeld, hebben geholpen het gebruik van vacuüm voor industriële toepassingen te bevorderen, de kapitaalkosten te verlagen, de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen.

Lees verder
Markt - semiconductor - Acclon Technologies

Semiconductor

De uitdagingen van prestaties, veiligheid en naleving van milieuvoorschriften kunnen ontmoedigend zijn. Onze wereldwijde leidende positie in vacuüm- en gasverwerking voor de fabricage van halfgeleiders is gebaseerd op onze know-how door ervaring, informatie en gegevens, die gedurende tientallen jaren zijn verzameld.

Lees verder
Markt - energie - Acclon Technologies

Energie

Ons pionierswerk voor de energie-industrie bij de ontwikkeling van apparatuur voor vroege energiecentrales is de basis geweest voor onze huidige leidende positie op de markt. Vandaag de dag leveren we geavanceerde vacuümsystemen voor thermische, nucleaire en zelfs zonne-energiecentrales. We zijn in staat om de grenzen van het ontwerp van vacuümsystemen te verleggen om te voldoen aan uw specifieke eisen voor energieopwekking.

Lees verder

Professioneel advies

De markten voor vacuümpompen hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door de toenemende vraag naar vacuümtechnologie in verschillende industrieën. De toename van productieactiviteiten en de behoefte aan efficiënte processen hebben geleid tot een toename van vraagstukken met betrekking tot vacuümtechniek. Wij leveren innoverende en geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechniek. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele vacuümpomp of een complex hoogvacuüm probleem, wij kunnen zeker helpen! Doordat wij onafhankelijk werken, zijn wij in staat om altijd het beste advies te geven.