Research & Development bij Acclon

Vacuüm vormt de kern van het onderzoek en ontwikkeling, op baanbrekende gebieden zoals hoge-energiefysica en ruimtesimulatie; en op basisniveau, waar we experimenten stimuleren in de laboratoria van scholen en universiteiten. Bij Acclon creëren we vacuümapparatuur om aan deze hoge eisen te voldoen, door middel van kant-en-klare of een op maat gemaakte oplossingen; van eerste advies tot implementatie en ondersteuning, wij leveren veilige, stabiele vacuümomgevingen die gelijke tred houden met de complexe en veranderende eisen aan zowel analyse als ontdekking.

 

Vacuüm producten voor Research & Development

De Research & Development wordt mogelijk gemaakt door onze kennis en grote mogelijkheid in vacuümapparatuur: een compleet assortiment vacuümpompen van atmosfeer tot ultrahoog vacuüm

Voorbeelden van Research & Development toepassingen

Als marktleider in vacuümtechnologie kunnen we een compleet assortiment vacuümpompen en -meters aanbieden van atmosfeer tot ultrahoog vacuüm.

Ons assortiment van zowel droge als oliegesmeerde primaire pompen is de industriestandaard geworden vanwege hun hoge betrouwbaarheid, prestatievermogen en onderhoudsgemak. Voor toepassingen die een hoog vacuüm vereisen, biedt ons uitgebreide assortiment hybride lager- en maglev-turbomoleculaire pompen pompsnelheden van 47 tot 4300 ls-1 met zowel NEG pompen als Cryopompen.

Voor toepassingen waarbij UHV en XHV betrokken zijn, bieden we een reeks ionenpompen aan die een druk van 10-11 mbar of lager bereiken.

We zijn werkzaam in diverse markten, te weten; Research & Development, Energie, Semiconductor, Industrie, Machinebouw en Chemie & Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer