Research & Development bij Acclon

Vacuüm vormt het hart van onderzoek en ontwikkeling, op baanbrekende gebieden zoals hoge-energiefysica en ruimtesimulatie; en op basisniveau, waar we experimenten in school- en universiteitslaboratoria stimuleren. Bij Acclon creëren wij vacuümapparatuur om aan deze hoge eisen te voldoen, door middel van kant-en-klare of op maat gemaakte oplossingen; van het eerste advies tot de implementatie en ondersteuning bieden wij veilige en stabiele vacuümomgevingen die gelijke tred houden met de complexe en veranderende eisen van zowel analyse als ontdekking.

Vacuüm producten voor Research & Development

Onderzoek en ontwikkeling worden mogelijk gemaakt door onze kennis en ons grote potentieel op het gebied van vacuümapparatuur: een compleet assortiment vacuümpompen van atmosferisch tot ultrahoog vacuüm.

Voorbeelden van Research & Development toepassingen

Als marktleider in vacuümtechnologie kunnen wij een compleet assortiment vacuümpompen en -meters aanbieden, van atmosfeer tot ultrahoog vacuüm.

Ons assortiment droge en oliegesmeerde primaire pompen is de industriestandaard geworden vanwege hun hoge betrouwbaarheid, prestaties en onderhoudsgemak. Voor toepassingen die een hoog vacuüm vereisen, biedt ons brede assortiment hybride lager- en magneetturbopompen pompsnelheden van 47 tot 4300 ls-1 met NEG-pompen en cryogene pompen.

Voor toepassingen met UHV en XHV bieden wij een reeks ionenpompen die een druk van 10-11 mbar of minder bereiken.

Wij zijn actief in verschillende markten, namelijk; Onderzoek & Ontwikkeling, Energie, Halfgeleider, Industriële, Mechanische en Chemische Techniek en Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer