Wij bedienen de markt

Research & Development

De onmisbare rol van vacuümpompen in Research & Development

Vacuüm vormt in veel gevallen het hart van research & development. Of het nu gaat om het creëren van vacuümcondities voor het uitvoeren van gevoelige experimenten of het faciliteren van complexe productontwikkeling, vacuümpompen bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing.

Vacuümpompen voor R&D doeleinden

Laboratoria, universiteiten en research & development afdelingen over de hele wereld vertrouwen op vacuümpompen voor een breed scala aan toepassingen. Zo worden ze gebruikt om een vacuümomgeving te creëren die nodig is voor verschillende chemische analyses, zoals massaspectrometrie en gaschromatografie. Ze spelen ook een cruciale rol bij het opschalen van chemische reacties en het uitvoeren van syntheseprocessen onder gecontroleerde omstandigheden.

Daarnaast zijn vacuümpompen onmisbaar bij het uitvoeren van diverse biotechnologische en farmaceutische onderzoeken. Ze worden gebruikt bij het filtreren van monsters, het drogen van monsters, het creëren van steriele omgevingen en het produceren van vacuümcondities voor lyofilisatie (vriesdroog) processen.

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten is het vaak nodig om prototypes te maken en te testen. Vacuümpompen kunnen worden gebruikt bij het creëren van vacuümcondities voor testopstellingen en omgevingen die vergelijkbaar zijn met de uiteindelijke toepassingen van het product. En in de ontwikkeling van optische en elektronische componenten worden vacuümpompen gebruikt om lucht uit de omgeving te verwijderen. Dit minimaliseert de kans op stof en andere verontreinigingen die de prestaties van de componenten kunnen beïnvloeden.

Research & Development

HET BELANG VAN BETROUWBARE VACUÜMPOMPEN VOOR RESEARCH & DEVELOPMENT

In laboratoria en Research & Development-omgevingen is het behouden van een constante en reproduceerbare omgeving van groot belang. Betrouwbare vacuümpompen zorgen ervoor dat processen op consistente wijze kunnen worden uitgevoerd. Dit is essentieel is voor de kwaliteit van de resultaten en de reproduceerbaarheid van experimenten. Door te investeren in betrouwbare vacuümpompen kunnen laboratoria en R&D-afdelingen hun processen optimaliseren en de efficiëntie verbeteren. Dit resulteert in tijdsbesparingen en verlaagt de kosten op de lange termijn, zodat de investering zich dubbel en dwars zal terugverdienen.

Veiligheid is van het grootste belang en betrouwbare vacuümpompen verminderen het risico op storingen, lekkages en andere operationele problemen, wat de veiligheid van de werkomgeving bevordert en vervelende incidenten voorkomt.

Vacuümpompen zijn van een onschatbare waarde in laboratoria en Research and Development-omgevingen. Ze maken geavanceerd onderzoek en ontwikkeling mogelijk door het creëren van vacuümcondities en het faciliteren van diverse processen. Acclon Technologies biedt betrouwbare oplossingen die voldoen aan de behoeften van laboratoria en R&D-afdelingen. U vindt bij ons een compleet assortiment vacuümpompen van atmosferisch tot ultrahoog vacuüm.

VACUÜMTECHNOLOGIE VAN EDWARDS

Als marktleider in vacuümtechnologie kunnen wij als officieel Edwards dealer een compleet assortiment vacuümpompen en meters aanbieden, van atmosfeer tot ultrahoog vacuüm. Ons assortiment droge en olie-gesmeerde primaire pompen is de industriestandaard geworden vanwege hun hoge betrouwbaarheid, prestaties en onderhoudsgemak. Voor toepassingen die een hoog vacuüm vereisen, biedt ons brede assortiment hybride lager- en magneetturbopompen pompsnelheden van 47 tot 4300 ls-1 met NEG-pompen en cryogene pompen. Voor toepassingen met UHV en XHV bieden wij een reeks ionenpompen die een druk van 10-11 mbar of minder bereiken.

Bij Acclon Technologies creëren wij vacuümapparatuur om aan deze hoge eisen te voldoen door middel van kant-en-klare of op maat gemaakte oplossingen. Van het eerste advies tot de implementatie en ondersteuning bieden wij veilige en stabiele vacuümomgevingen die gelijke tred houden met de complexe en veranderende eisen van zowel analyse als ontwikkeling.