Machinebouw bij Acclon

Wij ondersteunen toonaangevende OEM’s met ons brede assortiment producten en onze toepassingskennis op het gebied van machinebouw.

Vacuüm producten voor Machinebouw

Bij Acclon begrijpen we de steeds veranderende uitdagingen op het gebied van analytische instrumentatie. Door deze kennis en onze uitgebreide ervaring in het werken met toonaangevende OEM’s hebben wij hoogwaardige vacuümpompen en controllers in ons assortiment voor schone en betrouwbare vacuümomgevingen. Met Acclon kunt u snel en flexibel de perfecte vacuümoplossing voor uw behoeften creëren.

Voorbeelden van Machinebouw toepassingen

Wanneer een kant-en-klare pomp niet voldoet aan uw ruimte- of prestatie-eisen, ontwikkelen wij een vacuümoplossing op maat en realiseren wij het voorgestelde gemodelleerde systeem. Bij Acclon wordt bij elke stap een partnerschapsbenadering gevolgd, zodat u de meest geschikte oplossing vindt voor een lager energieverbruik of een hogere gasdoorvoer.

Wij zijn actief in verschillende markten, namelijk; Onderzoek & Ontwikkeling, Energie, Halfgeleider, Industriële, Mechanische en Chemische Techniek en Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer