Acclon Technologies

Over ons

Acclon Technologies specialiseert zich in installatie en onderhoud van vacuümpompen, vacuumapparatuur en handschoenenkasten. Daarnaast bouwen we specials voor vacuumtoepassingen zoals pompsystemen, vacuumkamers, opdampers en besturingen voor vacuümsystemen.

We geven advies en denken mee in het ontwerp, zodat we een oplossing kunnen aanbieden die past bij uw proces en voldoet aan de wensen van de eindgebruiker.

Met onze ervaring in materialen, ontgassing, onderhoud, pompen en automatisering kunnen we een partner zijn van ontwerp tot en met installatie en onderhoud.

Naast levering van nieuwe pompen kunnen we gebruikte pompen aanbieden, heliumlektesten, controleren van vacuumsensoren en leveren we diensten op locatie.

 • Een oplossing voor elk vacuüm probleem

 • Advies en ontwerp

 • Service en onderhoud aan alle vacuümpompen

 • Meer dan 30 jaar ervaring

 • Acclon Accademy

Wij werken met een vast team

Wie zijn wij? Acclon Technologies levert innoverende en geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechniek. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele vacuümpomp of een complex hoogvacuüm probleem, wij kunnen zeker helpen! Doordat wij onafhankelijk werken, zijn wij in staat om altijd het beste advies te geven. We werken in een hecht en goed geolied team dat altijd voor elkaar klaarstaat, vanuit ons kantoor in Heinenoord.

We zijn iedere dag in de weer om de puzzels van onze klanten op te lossen. Kortom; wij maken ons druk over uw vacuüm problemen. Daarnaast geven wij hierin advies, onderhouden de pompen (ook op locatie), leiden wij u en uw medewerkers op of geven een complete vacuümopleiding.

Acclon Technologies team - over ons

Wij hebben een vaste werkwijze

We hebben enorme passie voor ons vak en we zijn ervan overtuigd dat we (bijna) alles weten over dit specialisme. We geven graag advies, zoeken en testen het liefst mee om te beoordelen wat er werkt en wat niet. Ieder vraagstuk heeft immers haar eigen oplossing. In veel processen ontwerpen en leveren wij pompsystemen op maat. Deze worden afgestemd op uw proces en kunnen turn-key worden opgeleverd. Hiervoor voeren we pompberekeningen uit, kijken we naar de pompcapaciteit en berekenen we de leidingverliezen. Het systeem wordt aangesloten met behulp van onze kennis in meet- en regeltechniek. Onze technisch specialisten installeren en stellen de pompsystemen vervolgens bij u in bedrijf.

Daarom komen we het beste tot ons recht als we vooraan in het ontwerpproces meegenomen worden. Samen komen we dan tot de juiste oplossing. Acclon Technologies streeft naar maximale betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten van uw pompenpark. Dit doen we door onderhoudsadvies, optimale service-intervallen en onderhoudscontracten op maat. Is het proces eenmaal op gang, ook dan kunt u ons benaderen voor advies, onderhoud, vervanging, het leveren van spare-parts, het verhelpen van storingen of andere vragen.

Over Acclon Technologies - Onze werkwijze

Wij zijn hieraan herkenbaar

Mensen die met ons werken, geven vaak aan dat we enorm behulpzaam zijn. En dat klopt ook. We vinden het namelijk een uitdaging om net zo lang na te denken en te puzzelen, totdat we tot een werkende oplossing komen. Dat zit nu eenmaal in het DNA van Acclon Technologies. We hebben een enorme passie voor ons vak waarbij we terug kunnen vallen op onze enorme technische kennis. En die kennis delen we heel graag met anderen. Dat doen we op een laagdrempelige manier en op informele wijze.

Voor vrijwel iedere vacuümtoepassing, van industriële processen tot (Ultra) hoogvacuüm opstellingen kunnen we een onderbouwd en advies op maat geven, aangevuld met een offerte voor een pompsysteem, besturing, installatie en onderhoud. We zijn officieel dealer voor Edwards Vacuum, Thyracont, Gardner Denver Ilmvac en Vigor Gloveboxes.

Wij geven trainingen

Binnen onze Acclon Academy houden we ons bezig met twee soorten trainingen en bieden we klanten de mogelijkheid om testen uit te voeren. De trainingen zijn praktisch en theoretisch en worden klant specifiek ingericht. Dit kan van basis vacuümtechniek tot en met een complete hoog vacuüm training met examen. Hieraan kunnen modules worden toegevoegd zoals heliumlektesten en opdamptechnieken.

In ons applicatie labruimte zijn verschillende opstellingen beschikbaar waarmee we klanten kunnen training op een aantal vacuümprocessen zoals heliumlektesten en controle van vacuümsensoren.

JARENLANGE ERVARING

De trainingen worden gegeven door specialisten met jarenlange ervaring in vacuümtechniek en het geven van opleidingen.

Het applicatie labruimte is beschikbaar voor trainingen en voor het uitvoeren van testen door of voor klanten, al dan niet in samenwerking met Acclon Technologies.

DIVERSE MOGELIJKHEDEN

De trainingsmogelijkheden bestaan uit verschillende modules:

 • Module: inleiding vacuüm techniek, basis stromings- en gasleer
 • Module: vacuümpompen en vacuümsensoren
 • Module: Helium lektesten
 • Module: RGA-analyse
 • Module: Opdamptechnieken, Ebeam, Sputteren, Resistance

Het applicatie lab heeft de beschikking over de volgende opstellingen:

 • Hoogvacuüm opstelling voor vacuümsensoren
 • Hoogvacuüm ontgassings opstelling
 • Hoogvacuüm RGA opstelling
 • Helium lektest opstelling, inclusief sniffer