Energie bij Acclon

Ons pionierswerk voor de energie-industrie bij het ontwikkelen van apparatuur voor de vroege energiecentrales is de basis geweest voor de huidige marktleiderspositie van Edwards.

Tegenwoordig leveren we geavanceerde vacuümsystemen voor thermische, nucleaire en zelfs zonne-energiecentrales. Met bijna 100 jaar expertise en innovaties om op te vertrouwen, zijn we in staat om de grenzen van het ontwerp van vacuümsystemen te verleggen om aan uw specifieke vereisten voor stroomopwekking te voldoen.

Vacuüm producten voor Energie

Het ontwerp van uw vacuümsysteem speelt een cruciale rol in de algehele prestaties van de energiecentrale. Ontworpen om te voldoen aan wereldwijde en industriële normen, kunnen we u standaardpakketten aanbieden die kunnen worden aangepast aan uw specifieke toepassingen. Onze CEP-pakketten zijn volledig geautomatiseerd en zijn ontworpen om te voldoen aan de typische specificatie-eisen voor grotere stoomturbine-installaties ontwikkeld door de grote nutsbedrijven en onafhankelijke elektriciteitsproducenten.

Voorbeelden van toepassingen voor Energie

Onze SCP-pakketten zijn afgestemd op de vereisten van installaties met een lagere capaciteit voor industriële en maritieme toepassingen. Als uw vereisten complexer zijn, bijvoorbeeld met hybride systemen met speciale recirculatiesystemen, of een combinatie van vloeistofringpompen, lucht- of stoomejectoren, kunnen we een systeem op maat ontwerpen dat aan uw specifieke vereisten voldoet.

We zijn werkzaam in diverse markten, te weten; Research & Development, Energie, Semiconductor, Industrie, Machinebouw en Chemie & Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer