Wij bedienen de markt

Energie

De onmisbare rol van vacuümpompen in de energie industrie

Ons pionierswerk voor de energie-industrie bij de ontwikkeling van apparatuur voor vroege energiecentrales is de basis geweest voor onze huidige leidende positie op de markt. Vandaag de dag leveren we geavanceerde vacuümsystemen voor thermische, nucleaire en zelfs zonne-energiecentrales. We zijn in staat om de grenzen van het ontwerp van vacuümsystemen te verleggen om te voldoen aan uw specifieke eisen voor energieopwekking.

Expertise waarop u kunt vertrouwen

Het ontwerp van uw vacuümsysteem speelt een cruciale rol in de algehele prestaties van de energiecentrale. Ontworpen om te voldoen aan wereldwijde en industriestandaarden, kunnen we u standaardpakketten aanbieden die kunnen worden aangepast aan uw specifieke toepassingen.

Onze speciale productpakketten zijn volledig geautomatiseerd en ontworpen om te voldoen aan de typische specificatie-eisen voor grotere stoomturbinecentrales ontwikkeld door grote nutsbedrijven en onafhankelijke energieproducenten.

Daarnaast bieden we ook pakketten die conform zijn aan de eisen van centrales met lagere capaciteit voor industriële en maritieme toepassingen. Als uw eisen complexer zijn, bijvoorbeeld met hybride systemen met speciale recirculatiesystemen, of een combinatie van vloeistofringpompen, lucht- of stoomejectoren, kunnen we een op maat gemaakt systeem ontwerpen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Wilt u gedetailleerde informatie of uw wensen bespreken? Neem dan contact met ons op!

Markten energie