Semiconductor bij Acclon

Een omgeving voor Innovatie

De uitdagingen op het gebied van prestaties, veiligheid en naleving van het milieu kunnen overweldigend zijn. Onze wereld leidende positie op het gebied van vacuüm en gasbehandeling voor de productie van halfgeleiders is gebaseerd op onze wereldwijde kennisbasis door ervaring, informatie en gegevens, die in de loop van tientallen jaren is opgebouwd.

Dit betekent dat we onze klanten kosteneffectieve oplossingen bieden om de efficiëntie te verbeteren, milieudoelstellingen te bereiken en de totale bedrijfskosten van apparatuur te verlagen, alles gedreven door een cultuur van continue innovatie.

We streven er voortdurend naar om de uitdagingen van de klant te begrijpen als het gaat om vacuüm- en milieuvereisten. We zijn trots op onze erkende wereldwijde positie als toonaangevende leverancier van vacuüm- en milieuoplossingen ter ondersteuning van de productiviteitsdoelstellingen van onze klanten.

Vacuüm producten voor Semiconductor

Lagere bedrijfskosten en hogere uptime.

Onze producten zijn ontworpen om u te helpen procesbesparingen op lange termijn te realiseren en een duurzame bedrijfsvoering te ontwikkelen. De innovatieve technologieën die we hebben ontwikkeld, hebben geholpen het gebruik van vacuüm voor industriële toepassingen te bevorderen, de kapitaalkosten te verlagen, de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen.

De pompsystemen kunnen compleet met exhaustgas abatement geïntegreerd worden voor turn-key oplevering en machinetool-integratie.

Voorbeelden van Semiconductor toepassingen

Onze pompen worden breed toegepast in Semiconductor manufacturing zoals:

  • CVD, ALD, PECVD en andere depositie-processen
  • Ion etching
  • Implant processen
  • Epitaxy processen
  • Annealing
  • MBE-processen

We zijn werkzaam in diverse markten, te weten; Research & Development, Energie, Semiconductor, Industrie, Machinebouw en Chemie & Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer