Wij bedienen de markt

Chemie en voeding

De onmisbare rol van vacuümpompen in chemie & voeding

Als chemisch bedrijf wordt u geconfronteerd met steeds strengere eisen op het gebied van milieuprestaties, veiligheid en kosteneffectiviteit. Uw vacuümpompsystemen moeten betrouwbaar en veilig oplosmiddelen en organische verbindingen verwerken en tegelijkertijd de milieueffecten en bedrijfskosten beperken.

Vacuümproducten voor de chemie

Onze vacuümsystemen (van onder andere Edwards) kunnen een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de productkwaliteit en winstgevendheid met nieuwe niveaus van betrouwbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Plug-and-play-systemen met minimale installatie of configureerbare opties voor specifieke chemische processen zijn een belangrijke factor in het verbeteren van de prestaties en de kosten van eigendom.

Met meer dan 100 jaar ervaring en duizenden geïnstalleerde vacuümsystemen in chemische processen over de hele wereld, kunt u vertrouwen op de technieken van onze partner Edwards om u te helpen bij het specificeren van een stand-alone vacuümpomp of een op maat gemaakt vacuümsysteem voor uw chemische procestoepassing.

Vacuümpompen voor de voedselverwerkende industrie

In de voedselverwerking worden vacuümoplossingen ingezet om voedsel snel te koelen en te ontgassen, waardoor verwerkingstijden worden verkort, energie wordt bespaard en de houdbaarheid en het transport van producten worden verbeterd.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze solide en bewezen technologie, toepassingskennis en krachtige lokale en wereldwijde ondersteuning op het gebied van vacuümtechnologie waardevol zijn voor onze klanten in de voedselverwerking.

Met behulp van de meest innovatieve en actuele modelleringstechnieken en expertise in op maat gemaakt systeemontwerp, kunnen we de opstelling van de pompen optimaliseren om de prestaties van de pomp en de bedrijfstijd op de meest betrouwbare, kosteneffectieve en milieuvriendelijke wijze te maximaliseren. Onze expertise op het gebied van op maat gemaakt systeemontwerp voor vacuümpompen stelt ons in staat om een breed scala aan organische en anorganische materialen, brandbare en corrosieve stoffen te behandelen, met uitstekende capaciteiten voor het verwerken van vloeistoffen en vaste stoffen, wat resulteert in een hoge betrouwbaarheid onder alle operationele omstandigheden.

Als u twijfelt over de juiste pomp voor uw beoogde proces, neem dan contact op ons. Onze deskundigen op het gebied van toepassingen helpen u graag bij het kiezen van de juiste vacuümoplossing voor uw specifieke behoeften.

Research & Development