Innovatieve producten voor een veranderende industrie

Al meer dan 100 jaar innoveren we voortdurend onze vacuümpomp technologie en systeemcapaciteiten om u te helpen uw productie schoner, slimmer, zuiniger en milieuvriendelijker te maken.

Onze vacuümpompen, uitgerust met Variable Speed ​​Drives (VSD) zijn een voorbeeld van onze marktleidende innovaties. Edwards VSD-pompen zijn ontworpen om naar behoefte te werken en integreren energie- en procesefficiëntie in uw productieproces. Dit helpt op zijn beurt de bedrijfsefficiëntie te verbeteren, frequent onderhoud te verminderen en leidt tot kostenbesparingen door de levensduur van uw kapitaalinvestering te verlengen. Dit zijn geoptimaliseerde prestaties met duurzaamheid op lange termijn.

Vacuüm producten voor Machinebouw

Procesbesparingen voor uw industriële toepassingen

Onze producten zijn ontworpen om u te helpen procesbesparingen op lange termijn te realiseren en een duurzame bedrijfsvoering te ontwikkelen. De innovatieve technologieën die we hebben ontwikkeld, hebben geholpen het gebruik van vacuüm voor industriële toepassingen te bevorderen, de kapitaalkosten te verlagen, de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen.

Als u niet zeker weet wat de juiste pomp is voor uw beoogde proces, neem dan contact op met uw plaatselijke Edwards-kantoor. Onze toepassingsexperts helpen u graag bij het kiezen van de juiste vacuümoplossing voor uw specifieke behoefte.

Voorbeelden van toepassingen voor Industrie

Toepassingen waarin u deze pompen kunt toepassen zijn bijvoorbeeld:

  • Warmte behandeling
  • Oppervlakte behandeling
  • Industriele coatings
  • Droog processen
  • Metallurgie
  • Hoogwaardige staalsoorten
  • Energie opslag

We zijn werkzaam in diverse markten, te weten; Research & Development, Energie, Semiconductor, Industrie, Machinebouw en Chemie & Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer