Wij bedienen de markt

Industrie

Innovatie producten voor een veranderende industrie

Al meer dan 100 jaar innoveren we voortdurend onze vacuümpomp technologie en systeemcapaciteiten om u te helpen uw productie schoner, slimmer, zuiniger en milieuvriendelijker te maken.

Onze vacuümpompen, uitgerust met Variable Speed ​​Drives (VSD) zijn een voorbeeld van onze marktleidende innovaties. Edwards VSD-pompen zijn ontworpen om naar behoefte te werken en integreren energie- en procesefficiëntie in uw productieproces. Dit helpt op zijn beurt de bedrijfsefficiëntie te verbeteren, frequent onderhoud te verminderen en leidt tot kostenbesparingen door de levensduur van uw kapitaalinvestering te verlengen. Dit zijn geoptimaliseerde prestaties met duurzaamheid op lange termijn.

Innovatie producten voor een veranderende industrie

Procesbesparingen voor uw industriële toepassingen

Onze producten zijn ontworpen om u te helpen procesbesparingen op lange termijn te realiseren en een duurzame bedrijfsvoering te ontwikkelen. De innovatieve technologieën die we hebben ontwikkeld, hebben geholpen het gebruik van vacuüm voor industriële toepassingen te bevorderen, de kapitaalkosten te verlagen, de bedrijfsefficiëntie te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen.

Als u niet zeker weet wat de juiste pomp is voor uw beoogde proces, neem dan met ons op. Onze toepassingsexperts helpen u graag bij het kiezen van de juiste vacuümoplossing voor uw specifieke behoefte.

Voorbeelden van toepassingen voor de industrie

Toepassingen waarin u onze pompen kunt toepassen zijn bijvoorbeeld:

  • Warmte behandeling
  • Oppervlakte behandeling
  • Industriele coatings
  • Droog processen
  • Metallurgie
  • Hoogwaardige staalsoorten
  • Energie opslag