Werken met een vast team

Wie zijn wij? Wij leveren innoverende en geavanceerde oplossingen op het gebied van vacuümtechniek. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele vacuümpomp of een complex hoogvacuüm probleem, wij kunnen zeker helpen! Doordat wij onafhankelijk werken, zijn wij in staat om altijd het beste advies te geven. We werken in een hecht en goed geolied team dat altijd voor elkaar klaarstaat, vanuit ons kantoor in Heinenoord. We zijn iedere dag in de weer om de puzzels van onze klanten op te lossen. Kortom; wij maken ons druk over uw vacuüm problemen. Daarnaast geven wij hierin advies, onderhouden de pompen (ook op locatie), leiden wij u en uw medewerkers op of geven een complete vacuümopleiding.

Team Acclon

Wij hebben een vaste werkwijze

We hebben enorme passie voor ons vak en we zijn ervan overtuigd dat we (bijna) alles weten over dit specialisme. We geven graag advies, zoeken en testen het liefst mee om te beoordelen wat er werkt en wat niet. Ieder vraagstuk heeft immers haar eigen oplossing. In veel processen ontwerpen en leveren wij pompsystemen op maat. Deze worden afgestemd op uw proces en kunnen turn-key worden opgeleverd. Hiervoor voeren we pompberekeningen uit, kijken we naar de pompcapaciteit en berekenen we de leidingverliezen. Het systeem wordt aangesloten met behulp van onze kennis in meet- en regeltechniek. Onze technisch specialisten installeren en stellen de pompsystemen vervolgens bij u in bedrijf. Daarom komen we het beste tot ons recht als we vooraan in het ontwerpproces meegenomen worden. Samen komen we dan tot de juiste oplossing. Wij streven naar maximale betrouwbaarheid en lage onderhoudskosten van uw pompenpark. Dit doen we door onderhoudsadvies, optimale service-intervallen en onderhoudscontracten op maat. Is het proces eenmaal op gang, ook dan kunt u ons benaderen voor advies, onderhoud, vervanging, het leveren van spare-parts, het verhelpen van storingen of andere vragen.

Waar herken je ons aan?

Mensen die met ons werken geven vaak aan dat we enorm behulpzaam zijn. En dat klopt ook. We vinden het namelijk een uitdaging om net zo lang na te denken en te puzzelen totdat we tot een werkende oplossing komen. Dat zijn nou eenmaal in ons DNA. We hebben een enorme passie voor ons vak waarbij we terug kunnen vallen op onze enorme technische kennis. En die kennis delen we heel graag met anderen. Dat doen we op een laagdrempelige manier en op informele wijze.