Meer dan 30 jaar vacuüm ervaring

Acclon is het bedrijf dat kennis heeft van vacuümpompen en de toepassingen. Met meer dan 30 jaar vacuüm ervaring kunt u bij ons terecht met al uw vacuüm vragen. Wij zoeken de juiste pomp en vacuümoplossing bij uw proces. Uit ons breed scala in vacuümpompen en sensoren kunnen wij altijd een oplossing bieden voor uw vacuüm uitdaging.

Kennis van de markt

Door de partners die Acclon heeft samen met de kennis van de markt hebben wij altijd het product wat het beste past bij jullie vacuümproces. Van grof vacuüm tot Ultra Hoog Vacuüm kunnen wij de producten leveren. Dit gepaard met een breed scala aan afleesapparatuur zodat onze opdrachtgevers de juiste sensoren hebben voor het nauwkeurig aflezen van het systeem.

Vacuüm producten

Allerlei pompen en sensoren

Acclon levert allerlei pompen en sensoren voor alle vacuümmarkten. Van grote industriële pompen tot kleine laboratorium pompen. Van een druk net onder atmosfeer tot een lage UHV druk. Acclon adviseert en levert pompen voor zware chemische toepassingen of explosieve gassen, tot de voeding industrie, tot onderwijsinstellingen met experimentele opstellingen.

Bij Acclon hebben we diverse specialisaties die allemaal gerelateerd zijn aan de vacuüm techniek.

Advies & Ontwerp

Lees meer over Advies & Ontwerp

Vacuüm producten

Lees meer over Vacuüm producten

Service & Onderhoud

Lees meer over Service & Onderhoud

Acclon Academy

Lees meer over de Acclon Academy