Onderhoud aan alle vacuumpompen

Bij Acclon kunnen wij alle pompen onderhouden. Zowel van onze partners als van de meeste concurrenten. Wij kunnen onderhoudt leveren op locatie of u kunt de pomp naar ons sturen zodat wij deze gereviseerd kunnen retourneren. Ook kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscontract voor uw pompenpark. Wij kunnen periodiek komen om de pompen preventief te onderhouden om zo uw downtime te minimaliseren.

Acclon reviseert honderden pompen per jaar. Zodra de pomp bij ons binnen komt zullen wij de pomp testen en inspecteren. Wij maken een prijsopgave en bij akkoord zullen wij de pomp reviseren.

Wij testen en service ook vacuümsensoren. Waarbij wij een test rapport opstellen. Vervolgens zullen wij samen met u kijken of de sensor nog functioneert naar uw behoeften.

Van groot tot klein

Acclon reviseert zowel grote industriële pompen als kleine membraanpompen en alles daartussen. In onze werkplaats hebben wij alle tools om de pomp te testen, demonteren en professioneel te reinigen.
Wij gebruiken de spare parts van de originele leverancier om de pomp weer in goede staat te krijgen.

Ook op locatie

Acclon heeft onderhoudscontracten bij verschillende bedrijven en onderzoeksinstellingen. Waarbij periodiek op locatie de pompen worden nagelopen en indien nodig gereviseerd worden. Door overzichtelijk te werk te gaan hebben onze klanten altijd inkijk in de te verrichten werkzaamheden en de openstaande werkzaamheden.

Bij Acclon hebben we diverse specialisaties die allemaal gerelateerd zijn aan de vacuüm techniek.

Advies & Ontwerp

Lees meer over Advies & Ontwerp

Vacuüm producten

Lees meer over Vacuüm producten

Service & Onderhoud

Lees meer over Service & Onderhoud

Acclon Academy

Lees meer over de Acclon Academy