Chemie & Voeding bij Acclon

Vacuümpompsystemen waar je op kunt vertrouwen

Als chemisch bedrijf wordt u geconfronteerd met steeds strengere eisen op het gebied van milieuprestaties en kostenefficiëntie. Uw Vacuümpompsystemen moeten op een betrouwbare en veilige manier omgaan met organische oplosmiddelen en verbindingen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor verlaging van milieubelasting en lagere gebruikskosten.

Vacuüm producten voor Chemie

Onze Edwards-vacuümsystemen kunnen een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de productkwaliteit en kosteneffectiviteit met nieuwe niveaus van betrouwbaarheid, flexibiliteit en winstgevendheid. ‘Plug-and-play’-systemen met minimale installatie of configureerbare opties voor specifieke chemische processen zijn een belangrijke factor bij het verbteren van de prestaties en het verbeteren van ‘Cost of Ownership’.

Met de ervaring van meer dan 100 jaar en duizenden vacuümsystemen die wereldwijd zijn geïnstalleerd in chemische processen, kunt u vertrouwen op ons ervaren team om u te helpen bij het specificeren van een op zichzelf staande vacuümpomp of op maat gemaakt vacuümsysteem voor uw chemische procestoepassing.

Voorbeelden van Chemie & Voeding toepassingen

Onze chemische vacuümpompsystemen worden toegepast in:

  • Food processing
  • Petrochemische Industrie
  • Farmaceutische industrie
  • Speciality en Fijn chemie
  • Plastic recycling en processing

We zijn werkzaam in diverse markten, te weten; Research & Development, Energie, Semiconductor, Industrie, Machinebouw en Chemie & Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer