Chemie & Voeding bij Acclon

Vacuümpompsystemen waarop u kunt vertrouwen

Als chemisch bedrijf wordt u geconfronteerd met steeds strengere eisen op het gebied van milieuprestaties en kosteneffectiviteit. Uw vacuümpompsystemen moeten betrouwbaar en veilig oplosmiddelen en organische verbindingen verwerken en tegelijkertijd de milieueffecten en bedrijfskosten beperken.

Vacuüm producten voor Chemie

Onze Edwards-vacuümsystemen kunnen een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de productkwaliteit en winstgevendheid met nieuwe niveaus van betrouwbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Plug-and-play-systemen met minimale installatie of configureerbare opties voor specifieke chemische processen zijn een belangrijke factor in het verbeteren van de prestaties en de kosten van eigendom.

Met meer dan 100 jaar ervaring en duizenden geïnstalleerde vacuümsystemen in chemische processen over de hele wereld, kunt u vertrouwen op ons ervaren team om u te helpen bij het specificeren van een stand-alone vacuümpomp of een op maat gemaakt vacuümsysteem voor uw chemische procestoepassing.

Voorbeelden van Chemie & Voeding toepassingen

Onze chemische vacuümpompsystemen worden gebruikt in:

  • Voedselverwerking-
  • Petrochemische industrie-
  • Farmaceutische industrie-
  • Speciale en fijne chemicaliën-
  • Plastic recycling en verwerking

Wij zijn actief in verschillende markten, namelijk; Onderzoek & Ontwikkeling, Energie, Halfgeleider, Industriële, Mechanische en Chemische Techniek en Voeding. Lees hier meer over deze markten.

Research & Development

Lees hier meer over Research & Development

Lees meer

Energie

Lees hier meer over Energie

Lees meer

Semiconductor

Lees hier meer over Semiconductor

Lees meer

Industrie

Lees hier meer over Industrie

Lees meer

Machinebouw

Lees hier meer over Machinebouw

Lees meer

Chemie & Voeding

Lees hier meer over Chemie & Voeding

Lees meer