Kunnen jullie de LSS simulatie kamer voorzien van 4 magneet gelagerde turbopompen met hoge compressie voor lichte gassen?

Dit was één jaar terug de vraag van ESA Estec om de bestaande pompen te vervangen voor nieuwe technologie. De oude oliegesmeerde vacuumpompen met dito turbopompen hadden hun langste tijd gehad en waren toe aan vernieuwing. Nog niet eens vanuit bedrijfsuren, maar wel vanuit technologisch oogpunt. Olie gesmeerde voorpompen een hybride gelagerde turbopompen worden tenslotte steeds meer vervangen door droge of olievrije alternatieven.

 

Technologische vernieuwing

De nXRi multi-rootspompen met STPiXA-3306 Maglev turbopompen voldoen volledig aan deze vraag naar technologische vernieuwing. Deze pompen zijn direkt “State-Of-The Art” techniek en geven hoge compressie voor lichte gassen. Ook de vraag om de pompen op locatie te installeren kon in één moeite door uitgevoerd worden, zodat de klant de hele upgrade uit kon besteden. In samenwerking met West End Machinefabriek is er een mooie Onsite installatie uitgevoerd. Alle partijen zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat en zien uit naar de volgende projecten.

Neem contact met ons op
Team Acclon