Acclon Technologies

Door innovatie op weg naar
een duurzame toekomst

Investeren in nieuwe technologie vermindert uw energieverbruik, verlaagt uw onderhoudskosten en vermindert stilstand van uw machine of experimentele opstelling. Daarom worden droge pompen zoals scrollpompen, multi-rootspompen, klauwenpompen en schroefpompen steeds meer toegepast. In deze pompen worden nieuwe materialen en een ander type lagers toegepast en wordt frequentieregeling mogelijk.

Deze actie is geldig van 1 april tot 15 september 2024.

Prijslijst downloaden

  • Meer dan 30 jaar ervaring

  • Zeer scherpe prijzen

  • Een oplossing voor elk vacuüm probleem

  • Service en onderhoud aan alle vacuümpompen

  • Persoonlijk inruilvoorstel of wederverkoopvoorstel

Lagere verbruikskosten

Door efficiënte motoren, frequentieregelaars en gebruik van nieuwe lagering, wordt de slijtage en dus het onderhoud van deze moderne pompen teruggebracht. Hierdoor worden de onderhoudskosten lager en wordt de stand-tijd van de pompen verlengd.

Minder onderhoud

Deze moderne pompen zijn ontworpen voor een lange levensduur en een lage onderhoudsfrequentie. Door langere stand-tijd van de lagers en seals worden de pompen minder uitgebouwd, wordt uw proces minder onderbroken en dit vermindert uiteindelijk de kosten van uw proces en pompenpark.

Inruil en gratis health check

Als u uw conventionele pomp nu inruilt, ontvangt u een bijzonder aantrekkelijk inruilvoorstel, waarbij we na één jaar ook een gratis Health-check doen op uw locatie. Hierbij controleren we uw pomp op geluid, eindvacuüm en werking. Dit is ook een goed moment om u te adviseren over gebruik en onderhoud.

Innovatieve techniek